Tilbud

NOA Kids – Delfin vedhæng i rhodineret sølv.**

Giv dit barn et smukt Noa Kids Jewelry Delfin Vedhæng i rhodineret sølv. Det klassiske design med den smukke delfin og den 38 cm lange sølvkæde, giver det enkelt og stilfuldt udseende. Delfin Vedhænget er et must-have i halskædedamer for alle de små fashionabler og vil gøre ethvert outfit komplet. Ørestikkerne er matchende og giver det perfekte look til det kongelige og eksklusive udseende. Noa Kids Jewelry sigter efter at lave moderigtige smykker til børn i høj kvalitet, og dette Delfin Vedhæng sølv er ingen undtagelse.

DKK kr. 225,00
kr. 250,00
NOA Kids - Delfin vedhæng i rhodineret sølv.**
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nordahl AndersenEAN: 5711008320056 Varenummer (SKU): 6942300355724554 Kategori:

NOA Kids – Delfin vedhæng i rhodineret sølv.**

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med NOA Kids – Delfin vedhæng i rhodineret sølv.** bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

NOA Kids – Delfin vedhæng i rhodineret sølv.** er fra producenten mærke, som er famøse for at producere flotte, holdbare og unikke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af smykker – bestil i dag

Når du bestiller NOA Kids – Delfin vedhæng i rhodineret sølv.** får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber NOA Kids – Delfin vedhæng i rhodineret sølv.** online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du får NOA Kids – Delfin vedhæng i rhodineret sølv.** uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe smykker som fx NOA Kids – Delfin vedhæng i rhodineret sølv.**. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008320056