Tilbud

NOA Kids – Hjerte ørestikker i rhodineret sølv

Giv barnet et naturligt smukt og klassisk look med disse NOA Kids hjerte ørestikker i rhodineret sølv. Disse flotte smykker er det perfekte valg til barnet, når de skal have deres første øreringe. Materialet er rhodineret sølv og der er også matchende kæde til. Læg mærke til detaljerne, der fuldender det fine look. NOA Kids Jewelry har skabt et flot smykke design, som er professionelt fremstillet i dansk sprog.

DKK kr. 135,00
kr. 150,00
NOA Kids - Hjerte ørestikker i rhodineret sølv
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nordahl AndersenEAN: 5711008257918 Varenummer (SKU): 6942301482795259 Kategori:

NOA Kids – Hjerte ørestikker i rhodineret sølv

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med NOA Kids – Hjerte ørestikker i rhodineret sølv bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

NOA Kids – Hjerte ørestikker i rhodineret sølv er fra mærket mærke, som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep fragt af smykker – bestil i dag

Når du køber NOA Kids – Hjerte ørestikker i rhodineret sølv får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller NOA Kids – Hjerte ørestikker i rhodineret sølv online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager NOA Kids – Hjerte ørestikker i rhodineret sølv uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være udfordrende at købe smykker som fx NOA Kids – Hjerte ørestikker i rhodineret sølv. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008257918