Tilbud

NOA Kids – Sølv børnearmbånd m. blomst og pink zirkon**

> NOA Kids Jewellery præsenterer dette smukke armbånd til børn. Armbåndet er lavet i rhodineret sølv og har en fin blomst dekoreret med pink zirkoner. Armbåndet måler 15+2 cm og er skabt til at vare længe og evt. gå i arv. Med det fine design vil dette armbånd give et flot og elegant touch til enhver børnegarderobe. Ud over at se godt ud, er det også skabt for at vare længe, så det kan bruges igen og igen. Giv dit barn dette smukke armbånd fra NOA Kids Jewellery og vær med til at skabe en smuk kollektion af smykker til din kommende generation.

DKK kr. 200,00
kr. 295,00
NOA Kids - Sølv børnearmbånd m. blomst og pink zirkon**
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nordahl Andersen
EAN: 5711008359148
Varenummer (SKU): 6942301733338108 Kategori:

NOA Kids – Sølv børnearmbånd m. blomst og pink zirkon**

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med NOA Kids – Sølv børnearmbånd m. blomst og pink zirkon** bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

NOA Kids – Sølv børnearmbånd m. blomst og pink zirkon** er fra mærket , som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller NOA Kids – Sølv børnearmbånd m. blomst og pink zirkon** får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du køber NOA Kids – Sølv børnearmbånd m. blomst og pink zirkon** online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager NOA Kids – Sølv børnearmbånd m. blomst og pink zirkon** uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være svært at købe smykker som fx NOA Kids – Sølv børnearmbånd m. blomst og pink zirkon**. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008359148