Tilbud

NOA Kids – Sølv børnearmbånd m. blomst og pink zirkon

> NOA Kids Jewellery præsenterer dette smukke armbånd til børn. Armbåndet er lavet i rhodineret sølv og har en fin blomst dekoreret med pink zirkoner. Armbåndet måler 15+2 cm og er skabt til at vare længe og evt. gå i arv. Med det fine design vil dette armbånd give et flot og elegant touch til enhver børnegarderobe. Ud over at se godt ud, er det også skabt for at vare længe, så det kan bruges igen og igen. Giv dit barn dette smukke armbånd fra NOA Kids Jewellery og vær med til at skabe en smuk kollektion af smykker til din kommende generation.

DKK kr. 265,00
kr. 295,00
NOA Kids - Sølv børnearmbånd m. blomst og pink zirkon
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nordahl AndersenEAN: 5711008359148 Varenummer (SKU): 6942301733338108 Kategori:

NOA Kids – Sølv børnearmbånd m. blomst og pink zirkon

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med NOA Kids – Sølv børnearmbånd m. blomst og pink zirkon bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

NOA Kids – Sølv børnearmbånd m. blomst og pink zirkon er fra producenten , som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller NOA Kids – Sølv børnearmbånd m. blomst og pink zirkon får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber NOA Kids – Sølv børnearmbånd m. blomst og pink zirkon online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får NOA Kids – Sølv børnearmbånd m. blomst og pink zirkon uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være udfordrende at bestille smykker som fx NOA Kids – Sølv børnearmbånd m. blomst og pink zirkon. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008359148

DKK kr. 265,00
kr. 295,00
NOA Kids - Sølv børnearmbånd m. blomst og pink zirkon
5
* Priser ex levering.