Tilbud

NOA Kids – Sølv børnearmbånd m. emaljefarvet enhjørning

NOA KIDS Jewellery byder velkommen til det sølvfarvede børnearmbånd med emaljefarvet enhjørning. Dette flotte smykke er designet specielt til børn, med rhodineret sølv som materiale. Dette elegante smykke er designet til at være langtidsholdbart og kan muligvis gå i arv til næste generation. Giv dit barn et smykke som de kan beholde i mange år og som de vil blive glade for!

DKK kr. 225,00
kr. 250,00
NOA Kids - Sølv børnearmbånd m. emaljefarvet enhjørning
5
DKK kr. 250,00
Nordahl Andersen Armbånd enhjørning
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nordahl AndersenEAN: 5711008355454 Varenummer (SKU): 6942301504403652 Kategori:

NOA Kids – Sølv børnearmbånd m. emaljefarvet enhjørning

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med NOA Kids – Sølv børnearmbånd m. emaljefarvet enhjørning bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

NOA Kids – Sølv børnearmbånd m. emaljefarvet enhjørning er fra mærket mærke, som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller NOA Kids – Sølv børnearmbånd m. emaljefarvet enhjørning får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber NOA Kids – Sølv børnearmbånd m. emaljefarvet enhjørning online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager NOA Kids – Sølv børnearmbånd m. emaljefarvet enhjørning uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være udfordrende at bestille smykker som fx NOA Kids – Sølv børnearmbånd m. emaljefarvet enhjørning. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008355454