Tilbud

NOA Kids – Sølv mariehøne ørestikker med emalje 7mm

NOA Kids Jewellery ørestikker er det perfekte tilbehør til børn. Disse ørestikker er lavet af rhodineret sølv med en blank overflade. De er smykket med små emaljerede mariehøner, der giver en skøn effekt. De fine detaljer gør dem perfekte til at fremhæve alle de søde børne-looks. De matcher også den medfølgende halskæde, så dit barn kan pifte sit look lidt ekstra op. Disse ørestikker er lavet med kærlighed for at sikre komfort, holdbarhed og et sofistikeret udseende.

DKK kr. 175,50
kr. 195,00
NOA Kids - Sølv mariehøne ørestikker med emalje 7mm
5
DKK kr. 195,00
Nordahl Andersen Mariehøne Rhodineret Sølv Børneørestikker med Emalje
3
DKK kr. 195,00
Mariehøne Rhodineret Sølv Børneørestikker fra Nordahl Andersen med Emalje
5
DKK kr. 195,00
Nordahl Andersen Ørestikker mariehøne
4.5
DKK kr. 195,00
Mariehøne Rhodineret Sølv Børneørestikker fra Nordahl Andersen med Emalje
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nordahl AndersenEAN: 5711008258168 Varenummer (SKU): 6942301987098679 Kategori:

NOA Kids – Sølv mariehøne ørestikker med emalje 7mm

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med NOA Kids – Sølv mariehøne ørestikker med emalje 7mm bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

NOA Kids – Sølv mariehøne ørestikker med emalje 7mm er fra producenten mærke, som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og smukke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep levering af smykker – bestil i dag

Når du køber NOA Kids – Sølv mariehøne ørestikker med emalje 7mm får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller NOA Kids – Sølv mariehøne ørestikker med emalje 7mm online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager NOA Kids – Sølv mariehøne ørestikker med emalje 7mm uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være udfordrende at bestille smykker som fx NOA Kids – Sølv mariehøne ørestikker med emalje 7mm. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008258168