Tilbud

Nordahl Jewellery – FUNKY52 ørestikker i sølv m. regnbue

Gør et fashion-statement med de smukke FUNKY52 ørestikker i rhodineret sølv og regnbuer af farvet emalje fra Nordahl Jewellery. Disse elegante petit ørestikker er perfekte til børn, men også til de barnlige sjæle! Ørestikkerne måler 4,8x10mm, og de findes også i en forgyldt udgave. Med disse ørestikker gør du både dine børn og dig selv glade! Du vil ikke blive skuffet for både kvaliteten og designet er top-notch. Gør dit barn glad og køb Nordahl Jewellery – FUNKY52 ørestikker i sølv m. regnbue, der vil være et hit både på legepladsen og på fulde festborde!

DKK kr. 225,00
kr. 250,00
Nordahl Jewellery - FUNKY52 ørestikker i sølv m. regnbue
5
DKK kr. 250,00
Nordahl Andersen Ørestikker regnbue
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nordahl AndersenEAN: 5711008378286 Varenummer (SKU): 6942300602227919 Kategori:

Nordahl Jewellery – FUNKY52 ørestikker i sølv m. regnbue

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Nordahl Jewellery – FUNKY52 ørestikker i sølv m. regnbue bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Nordahl Jewellery – FUNKY52 ørestikker i sølv m. regnbue er fra mærket , som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og unikke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Nordahl Jewellery – FUNKY52 ørestikker i sølv m. regnbue får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Nordahl Jewellery – FUNKY52 ørestikker i sølv m. regnbue online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Nordahl Jewellery – FUNKY52 ørestikker i sølv m. regnbue uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være udfordrende at bestille smykker som fx Nordahl Jewellery – FUNKY52 ørestikker i sølv m. regnbue. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008378286