Tilbud

Nordahl Kids Jewellery – Øreringe i sølv m blå zirkonia

Gør dit barns øjeblikke endnu mere specielle med disse øreringe i sølv fra Nordahl Kids Jewellery. Disse øreringe er lavet af holdbart sterlingsølv med hjerteformede zirkoniaer i en smuk blå farve. Med disse øreringe fra Nordahl Andersen kan du være sikker på, at dit barn får smykker af høj kvalitet, der holder i mange år. Uanset om det er en særlig anledning eller et hverdagslook, kan disse øreringe være det perfekte supplement til ethvert outfit. Gå ikke glip af chancen for at shoppe Nordahl Jewellery hos Guld i dag!

DKK kr. 225,00
kr. 250,00
Nordahl Kids Jewellery - Øreringe i sølv m blå zirkonia
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nordahl AndersenEAN: 5711008359063 Varenummer (SKU): 6942301478896203 Kategori:

Nordahl Kids Jewellery – Øreringe i sølv m blå zirkonia

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Nordahl Kids Jewellery – Øreringe i sølv m blå zirkonia bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Nordahl Kids Jewellery – Øreringe i sølv m blå zirkonia er fra mærket , som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af smykker – bestil med det samme

Når du køber Nordahl Kids Jewellery – Øreringe i sølv m blå zirkonia får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Nordahl Kids Jewellery – Øreringe i sølv m blå zirkonia online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Nordahl Kids Jewellery – Øreringe i sølv m blå zirkonia uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være svært at bestille smykker som fx Nordahl Kids Jewellery – Øreringe i sølv m blå zirkonia. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008359063