Tilbud

Nordahl Kids Jewellery – Ørestikker i sølv med enhjørning

Nordahl Kids Jewellery ørestikker i sølv med enhjørning er det perfekte smykke til dit barn. Disse øreringe er lavet af rhodineret sterling sølv og har en unik enhjørning-design i rødhvid og regnbuefarver. Disse øreringe måler 7,5 x 5 mm og vil være et smukt og charmerende supplement til ethvert barns garderobe. Nordahl Jewellery fra Nordahl Andersen sikrer dig, at du får kvalitetssmykker, der holder i mange år. Giv dit barn et smykke, der vil følge dem gennem deres barndom!

DKK kr. 202,00
kr. 225,00
Nordahl Kids Jewellery - Ørestikker i sølv med enhjørning
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nordahl AndersenEAN: 5711008379658 Varenummer (SKU): 6942300648478838 Kategori:

Nordahl Kids Jewellery – Ørestikker i sølv med enhjørning

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Nordahl Kids Jewellery – Ørestikker i sølv med enhjørning bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Nordahl Kids Jewellery – Ørestikker i sølv med enhjørning er fra producenten , som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig levering af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Nordahl Kids Jewellery – Ørestikker i sølv med enhjørning får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Nordahl Kids Jewellery – Ørestikker i sølv med enhjørning online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Nordahl Kids Jewellery – Ørestikker i sølv med enhjørning uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være svært at bestille smykker som fx Nordahl Kids Jewellery – Ørestikker i sølv med enhjørning. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008379658