Tilbud

Nordahl Kids Jewellery – Ørestikker i sølv med kirsebær

Gør dit barn klar til at skille sig ud med disse øreringe i sølv fra Nordahl Kids Jewellery. Disse ørestikker er lavet af rhodineret sterling sølv og pyntet med kirsebær i rødt og grønt. De måler 7 x 6 mm, men er stadig stilfulde nok til at gøre dit barn til et modeikon. Nordahl Jewellery fra smykkehuset Nordahl Andersen garanterer kvalitetsmaterialer og produkter, der følger tidens trends. Giv dit barn et unikt smykke og udtryk deres personlighed med disse øreringe.

DKK kr. 180,00
kr. 180,00
Nordahl Andersen Kirsebær Sterling Sølv Børneørestikker med Emalje
DKK kr. 202,00
kr. 225,00
Nordahl Kids Jewellery - Ørestikker i sølv med kirsebær
5
DKK kr. 225,00
Nordahl Andersen Kirsebær Sterling Sølv Børneørestikker med Emalje
3
DKK kr. 225,00
Nordahl Andersen Kirsebær Sterling Sølv Børneørestikker med Emalje
5
DKK kr. 225,00
Nordahl Andersen Ørestikker kirsebær
4.5
DKK kr. 225,00
Kirsebær Sterling Sølv Børneørestikker fra Nordahl Andersen med Emalje
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nordahl AndersenEAN: 5711008379627 Varenummer (SKU): 6942300644921075 Kategori:

Nordahl Kids Jewellery – Ørestikker i sølv med kirsebær

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Nordahl Kids Jewellery – Ørestikker i sølv med kirsebær bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Nordahl Kids Jewellery – Ørestikker i sølv med kirsebær er fra mærket mærke, som er famøse for at producere flotte, holdbare og unikke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig levering af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Nordahl Kids Jewellery – Ørestikker i sølv med kirsebær får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Nordahl Kids Jewellery – Ørestikker i sølv med kirsebær online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Nordahl Kids Jewellery – Ørestikker i sølv med kirsebær uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være udfordrende at bestille smykker som fx Nordahl Kids Jewellery – Ørestikker i sølv med kirsebær. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008379627