Tilbud

Nordahl Kids Jewellery – Ørestikker i sølv med pink Elefant**

Nordahl Kids Jewellery – Ørestikker i sølv med pink Elefant. Giv dit barn et par søde ørestikker i sølv med to pink elefanter. Øreringene fra Noa Kids er komfortable at have på og vil give et strålende lys til hverdagen. Match ørestikkerne med en matchende halskæde fra Nordahl Jewellery fra smykkehuset Nordahl Andersen. Garantien for smykker høj kvalitet er altid i fokus.

DKK kr. 125,00
kr. 250,00
Nordahl Kids Jewellery - Ørestikker i sølv med pink Elefant**
5
DKK kr. 200,00
kr. 250,00
Nordahl Andersen Elefant Sterling Sølv Børneørestikker
3
DKK kr. 200,00
kr. 250,00
Nordahl Andersen Elefant Børneørestikker i Sterling Sølv
4.5
DKK kr. 200,00
kr. 200,00
Nordahl Andersen Elefant Sterling Sølv Børneørestikker
DKK kr. 250,00
Nordahl Andersen Elefant Sterling Sølv Børneørestikker
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nordahl AndersenEAN: 5711008382269 Varenummer (SKU): 6942301414539545 Kategori:

Nordahl Kids Jewellery – Ørestikker i sølv med pink Elefant**

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Nordahl Kids Jewellery – Ørestikker i sølv med pink Elefant** bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Nordahl Kids Jewellery – Ørestikker i sølv med pink Elefant** er fra mærket , som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og unikke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Nordahl Kids Jewellery – Ørestikker i sølv med pink Elefant** får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Nordahl Kids Jewellery – Ørestikker i sølv med pink Elefant** online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Nordahl Kids Jewellery – Ørestikker i sølv med pink Elefant** uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være svært at bestille smykker som fx Nordahl Kids Jewellery – Ørestikker i sølv med pink Elefant**. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Nordahl Andersen

EAN

5711008382269