Tilbud

Nordahl smykker – Stor SWEETS Sølv Øreringe med Sort Onyx

Nordahl Smykker præsenterer disse yndige og enkle øreringe fra Sweets kollektionen. De er fremstillet af rhodineret sølv og har en sort onyx, der giver et smukt og unikt look. Størrelsen er 7 mm og derudover fås de også i 4,5 mm og som ørehænger. De seks forskellige ædelsten i sølv og forgyldt sølv, gør disse øreringe til det perfekte tilbehør til enhver lejlighed. Uanset om du søger efter et professionelt eller casual look, så er disse øreringe det perfekte valg.

Nordahl smykker - Stor SWEETS Sølv Øreringe med Sort Onyx
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nordahl Andersen
EAN: 5711008269454
Varenummer (SKU): 6942301381333719 Kategori:

Nordahl smykker – Stor SWEETS Sølv Øreringe med Sort Onyx

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Nordahl smykker – Stor SWEETS Sølv Øreringe med Sort Onyx bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Nordahl smykker – Stor SWEETS Sølv Øreringe med Sort Onyx er fra mærket , som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og smukke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Nordahl smykker – Stor SWEETS Sølv Øreringe med Sort Onyx får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Nordahl smykker – Stor SWEETS Sølv Øreringe med Sort Onyx online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Nordahl smykker – Stor SWEETS Sølv Øreringe med Sort Onyx uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe smykker som fx Nordahl smykker – Stor SWEETS Sølv Øreringe med Sort Onyx. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.