Tilbud

Nuran – Hjerte vedhæng i 14 kt guld m i alt 0,24 ct. incl kæde

Nuran – Hjerte vedhæng i 14 kt guld m i alt 0,24 ct. Giv et smykke med styrke og skønhed med dette tidløse hjertevedhæng fra Nuran. Dette vedhæng måler 13 mm og er designet i 14 karat guld, med 0,24 ct. diamanter. Dette klassiske design vil være en smuk gave til højtider eller hverdagens glæder. NB. Kæde medfølger ikke. NURAN’s smykker skaber et unikt look af elegance og kvalitet.

DKK kr. 5.670,00
kr. 6.300,00
Nuran - Hjerte vedhæng i 14 kt guld m i alt 0,24 ct. incl kæde
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: NuranEAN: 5715566591658 Varenummer (SKU): 6942301760028609 Kategori:

Nuran – Hjerte vedhæng i 14 kt guld m i alt 0,24 ct. incl kæde

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Nuran – Hjerte vedhæng i 14 kt guld m i alt 0,24 ct. incl kæde bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Nuran – Hjerte vedhæng i 14 kt guld m i alt 0,24 ct. incl kæde er fra producenten mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig levering af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Nuran – Hjerte vedhæng i 14 kt guld m i alt 0,24 ct. incl kæde får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Nuran – Hjerte vedhæng i 14 kt guld m i alt 0,24 ct. incl kæde online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Nuran – Hjerte vedhæng i 14 kt guld m i alt 0,24 ct. incl kæde uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være udfordrende at bestille smykker som fx Nuran – Hjerte vedhæng i 14 kt guld m i alt 0,24 ct. incl kæde. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5715566591658