Tilbud

Nuran – Hjerte vedhæng i 14 kt hvidguld m i alt 0,30 ct,

Nuran – Hjerte vedhæng i 14 kt hvidguld med 0,30 ct diamanter er den perfekte kombination af tidløshed og elegance. Det store hjerte-vedhæng, som måler 15,5 mm, kan bruges til både højtider og daglige sammenhænge. Med sit eksklusive look og klassiske design vil det helt sikkert være et hit hos enhver. NB. Kæde medfølger ikke. NURAN leverer kun smykker i høj kvalitet og perfekt finish. Dette hjerte vedhæng er lige det man har brug for når man ønsker at føle sig eksklusiv.

DKK kr. 6.750,00
kr. 7.500,00
Nuran - Hjerte vedhæng i 14 kt hvidguld m i alt 0,30 ct,
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nuran
EAN: 5715566591689
Varenummer (SKU): 6942301761070452 Kategori:

Nuran – Hjerte vedhæng i 14 kt hvidguld m i alt 0,30 ct,

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Nuran – Hjerte vedhæng i 14 kt hvidguld m i alt 0,30 ct, bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Nuran – Hjerte vedhæng i 14 kt hvidguld m i alt 0,30 ct, er fra mærket , som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig levering af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Nuran – Hjerte vedhæng i 14 kt hvidguld m i alt 0,30 ct, får du altid tjep levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Nuran – Hjerte vedhæng i 14 kt hvidguld m i alt 0,30 ct, online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Nuran – Hjerte vedhæng i 14 kt hvidguld m i alt 0,30 ct, uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være svært at bestille smykker som fx Nuran – Hjerte vedhæng i 14 kt hvidguld m i alt 0,30 ct,. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5715566591689