Tilbud

Ørestik 8 karat m/ zirkonia 5mm

Ørestikker 8 karat m/ zirkonia 5mm fra By Nordahl Andersen er et elegant og klassisk sæt guld ørestikker. Med deres smukke zirkoniasten er de perfekte til både hverdag og fest. Deres bredde på 5 mm skaber et smukt look og er en unik måde at tilføje et touch af glamour til ethvert outfit. Disse øreringe er den perfekte kombination af luksuriøs stil og feminin elegance.

DKK kr. 715,00
kr. 795,00
Ørestik 8 karat m/ zirkonia 5mm
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nordahl Andersen Varenummer (SKU): 6942300355208511 Kategori:

Ørestik 8 karat m/ zirkonia 5mm

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Ørestik 8 karat m/ zirkonia 5mm bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Ørestik 8 karat m/ zirkonia 5mm er fra producenten , som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af smykker – bestil med det samme

Når du køber Ørestik 8 karat m/ zirkonia 5mm får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Ørestik 8 karat m/ zirkonia 5mm online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Ørestik 8 karat m/ zirkonia 5mm uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være svært at bestille smykker som fx Ørestik 8 karat m/ zirkonia 5mm. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.