Ole Lynggaard Julius armbånd i mat sølv

Flot Julius herrearmbånd fra Ole Lynggaard Copenhagen. Dette elegante armbånd er lavet i sterling sølv med en mat, satineret overflade. På den ene ende af armbåndet finder du flere stempler, herunder et dødningehoved, et øje og en fisk. Dette armbånd er det perfekte valg for enhver mand, der ønsker at tilføje et eksklusivt, moderigtigt accent til deres look. Det mat sølv finish skaber et stilfuldt og professionelt udseende, der vil imponere alle, du møder. Ole Lynggaard Julius armbånd i mat sølv er det perfekte valg for enhver mand, der ønsker at skille sig ud fra mængden.

DKK kr. 4.250,00
Ole Lynggaard Julius armbånd i mat sølv
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Ole LynggaardEAN: 1207800372972 Varenummer (SKU): 1030500085188690 Kategori:

Ole Lynggaard Julius armbånd i mat sølv

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Ole Lynggaard Julius armbånd i mat sølv bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Ole Lynggaard Julius armbånd i mat sølv er fra mærket , som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig levering af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Ole Lynggaard Julius armbånd i mat sølv får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Ole Lynggaard Julius armbånd i mat sølv online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Ole Lynggaard Julius armbånd i mat sølv uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være svært at bestille smykker som fx Ole Lynggaard Julius armbånd i mat sølv. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Ole Lynggaard

EAN

1207800372972