Ole Lynggaard Michel armbånd i flettet sølv

Flot og maskulint Michel herrearmbånd fra Ole Lynggaard Copenhagen. Dette smukke armbånd er udført i sterling sølv og er forsynet med en flettet overflade, der er pyntet med oxydering til at skabe en smuk dybde. Dette elegante armbånd vil fuldende dit look og være et eftertragtet tilbehør til enhver lejlighed.

DKK kr. 2.950,00
Ole Lynggaard Michel ring i flettet sølv
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Ole LynggaardEAN: 1207800372958 Varenummer (SKU): 1030500081630927 Kategori:

Ole Lynggaard Michel armbånd i flettet sølv

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Ole Lynggaard Michel armbånd i flettet sølv bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Ole Lynggaard Michel armbånd i flettet sølv er fra mærket , som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil i dag

Når du køber Ole Lynggaard Michel armbånd i flettet sølv får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Ole Lynggaard Michel armbånd i flettet sølv online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Ole Lynggaard Michel armbånd i flettet sølv uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være udfordrende at købe smykker som fx Ole Lynggaard Michel armbånd i flettet sølv. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Ole Lynggaard

EAN

1207800372958