Tilbud

Ole Lynggaard Ørevedhæng i hvidguld med røgkvarts 30x7mm PAR

DKK kr. 5.340,00
kr. 8.900,00
Ole Lynggaard Ørevedhæng i hvidguld med røgkvarts 30x7mm PAR
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Ole LynggaardEAN: 5705844458585 Varenummer (SKU): 1030501043822303 Kategori:

Ole Lynggaard Ørevedhæng i hvidguld med røgkvarts 30x7mm PAR

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Ole Lynggaard Ørevedhæng i hvidguld med røgkvarts 30x7mm PAR bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Ole Lynggaard Ørevedhæng i hvidguld med røgkvarts 30x7mm PAR er fra producenten , som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og smukke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Ole Lynggaard Ørevedhæng i hvidguld med røgkvarts 30x7mm PAR får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Ole Lynggaard Ørevedhæng i hvidguld med røgkvarts 30x7mm PAR online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Ole Lynggaard Ørevedhæng i hvidguld med røgkvarts 30x7mm PAR uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe smykker som fx Ole Lynggaard Ørevedhæng i hvidguld med røgkvarts 30x7mm PAR. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5705844458585