Tilbud

Pernille Corydon – Aura Blue halskæde m. blå kvarts i forgyldt sølv

Denne smukke Aura Blue halskæde fra Pernille Corydon er designet i forgyldt sølv og har et vedhæng af blå kvarts, der skinner glamourøst og reflekterer lyset. Kvartsen er et magisk symbol på kærlighed, håb og styrke, og denne halskæde vil være det perfekte symbol på netop det. Bær den, når du ønsker at blive ført ud i en skumringstime af inderlighed og skønhed.

DKK kr. 480,00
kr. 600,00
Aura Blue Forgyldt Sølv Halskæde fra Pernille Corydon med Lyseblå Kvarts
3
DKK kr. 480,00
kr. 600,00
Aura Blue Forgyldt Sølv Halskæde fra Pernille Corydon med Lyseblå Kvarts
4.5
DKK kr. 480,00
kr. 480,00
Pernille Corydon Aura Blue Forgyldt Sølv Halskæde fra med Lyseblå Kvarts
DKK kr. 600,00
Pernille Corydon - Aura Blue halskæde m. blå kvarts i forgyldt sølv
5
DKK kr. 600,00
Pernille Corydon Aura Blue Forgyldt Sølv Halskæde med Lyseblå Kvarts
5
DKK kr. 600,00
Aura Blue Necklace Length 4045 cm
4
DKK kr. 600,00
kr. 600,00
Pernille Corydon Aura Blue Forgyldt Sølv Halskæde med Lyseblå Kvarts
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Pernille CorydonEAN: 5711980050330 Varenummer (SKU): 6942300163204514 Kategori:

Pernille Corydon – Aura Blue halskæde m. blå kvarts i forgyldt sølv

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Pernille Corydon – Aura Blue halskæde m. blå kvarts i forgyldt sølv bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Pernille Corydon – Aura Blue halskæde m. blå kvarts i forgyldt sølv er fra producenten mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Pernille Corydon – Aura Blue halskæde m. blå kvarts i forgyldt sølv får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Pernille Corydon – Aura Blue halskæde m. blå kvarts i forgyldt sølv online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Pernille Corydon – Aura Blue halskæde m. blå kvarts i forgyldt sølv uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe smykker som fx Pernille Corydon – Aura Blue halskæde m. blå kvarts i forgyldt sølv. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711980050330