Pernille Corydon – Aura Blue halskæde m. blå kvarts i sølv

Bliv klædt smukt på af Pernille Corydons Aura Blue halskæde i sølv med en smuk blå kvarts. Denne særlige halskæde kommer fra “Notes of Nature” AW21 kollektionen og emmer af naturorganiske mystik og dunkle toner. Kombiner den med andre smykker fra kollektionen og nyd den magiske stemning fra skumringstimen med den smukke blå farve. Pernille Corydon har skabt et udsøgt og stemningsfyldt smykke, der passer til dem, der søger efter det almindelige og det ualmindelige på samme tid. “The blue hour is the word” og Pernille Corydon har skabt den perfekte smykke til at udtrykke det. Pernille Corydon tilbyder et professionelt dansk håndværk og en smuk smykkedesign, som du vil elske.

DKK kr. 599,00
kr. 599,00
Pernille Corydon Aura Blue Necklace
DKK kr. 600,00
Pernille Corydon - Aura Blue halskæde m. blå kvarts i sølv
5
DKK kr. 600,00
Aura Blue Necklace Length 4045 cm
4
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Pernille CorydonEAN: 5711980050347 Varenummer (SKU): 6942301692718814 Kategori:

Pernille Corydon – Aura Blue halskæde m. blå kvarts i sølv

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Pernille Corydon – Aura Blue halskæde m. blå kvarts i sølv bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Pernille Corydon – Aura Blue halskæde m. blå kvarts i sølv er fra producenten , som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og smukke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep levering af smykker – bestil med det samme

Når du køber Pernille Corydon – Aura Blue halskæde m. blå kvarts i sølv får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Pernille Corydon – Aura Blue halskæde m. blå kvarts i sølv online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Pernille Corydon – Aura Blue halskæde m. blå kvarts i sølv uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være svært at bestille smykker som fx Pernille Corydon – Aura Blue halskæde m. blå kvarts i sølv. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711980050347