Pernille Corydon – Aura Blue øreringe m. blå kvarts i forgyldt sølv

Oplev den blå magi med Pernille Corydons Aura Blue øreringe i forgyldt sølv. Disse smukke øreringe er kombineret med den blå kvarts, som er perfekt at bære både under skumringen og hele dagen. Øreringene er en del af kollektionen “Notes of Nature” AW21 og udstråler naturens mystik og dybe toner. Lad dig føre væk af den smukke farve og den stilfulde design. Gå ikke glip af dette unikke tilbehør, som uden tvivl vil skabe et personligt og moderne look.

DKK kr. 400,00
kr. 500,00
Pernille Corydon Aura Rhodineret Sølv Øreringe fra Pernille Corydon med Blå Sten
DKK kr. 400,00
kr. 400,00
Pernille Corydon Aura Rhodineret Sølv Øreringe fra med Blå Sten
DKK kr. 499,00
kr. 499,00
Pernille Corydon Aura Blue Earhooks
DKK kr. 500,00
Pernille Corydon Aura Rhodineret Sølv Øreringe med Blå Sten
3
DKK kr. 500,00
Pernille Corydon - Aura Blue øreringe m. blå kvarts i forgyldt sølv
5
DKK kr. 500,00
Aura Rhodineret Sølv Øreringe fra Pernille Corydon med Blå Sten
5
DKK kr. 500,00
Aura Blue Earhooks
4
DKK kr. 500,00
Pernille Corydon Aura Rhodineret Sølv Øreringe med Blå Sten
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Pernille CorydonEAN: 5711980050217 Varenummer (SKU): 6942300996790713 Kategori:

Pernille Corydon – Aura Blue øreringe m. blå kvarts i forgyldt sølv

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Pernille Corydon – Aura Blue øreringe m. blå kvarts i forgyldt sølv bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Pernille Corydon – Aura Blue øreringe m. blå kvarts i forgyldt sølv er fra producenten mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig levering af smykker – bestil med det samme

Når du køber Pernille Corydon – Aura Blue øreringe m. blå kvarts i forgyldt sølv får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Pernille Corydon – Aura Blue øreringe m. blå kvarts i forgyldt sølv online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Pernille Corydon – Aura Blue øreringe m. blå kvarts i forgyldt sølv uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være udfordrende at bestille smykker som fx Pernille Corydon – Aura Blue øreringe m. blå kvarts i forgyldt sølv. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711980050217