Pernille Corydon – Aura Rose halskæde m. calcedon i forgyldt sølv

Pernille Corydon – Aura Rose halskæde forgyldt sølv. Denne smukke halskæde er lavet af forgyldt sølv, og det centralt placerede stik er en pink chalcedony (10 mm). Halskæden har en justerbar længde på 70-80 cm. Denne ædelsten er en del af Time for Reflection Collection og kan ses sammen med Aura Rose ring og øreringe på modelbilledet.

DKK kr. 520,00
kr. 650,00
Pernille Corydon Aura Rose Necklace Forgyldt Sølv Halskæde med Pink Kalcedon
3
DKK kr. 520,00
kr. 650,00
Pernille Corydon Aura Rose Necklace Forgyldt Sølv Halskæde med Pink Kalcedon
4.5
DKK kr. 520,00
kr. 650,00
Pernille Corydon Aura Rose Necklace Forgyldt Sølv Halskæde med Pink Kalcedon
DKK kr. 600,00
Pernille Corydon - Aura Rose halskæde m. calcedon i forgyldt sølv
5
DKK kr. 650,00
Aura Rose Necklace Forgyldt Sølv Halskæde fra Pernille Corydon med Pink Kalcedon
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Pernille CorydonEAN: 5711980038758 Varenummer (SKU): 6942300163348262 Kategori:

Pernille Corydon – Aura Rose halskæde m. calcedon i forgyldt sølv

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Pernille Corydon – Aura Rose halskæde m. calcedon i forgyldt sølv bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Pernille Corydon – Aura Rose halskæde m. calcedon i forgyldt sølv er fra mærket , som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og smukke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil med det samme

Når du køber Pernille Corydon – Aura Rose halskæde m. calcedon i forgyldt sølv får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Pernille Corydon – Aura Rose halskæde m. calcedon i forgyldt sølv online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Pernille Corydon – Aura Rose halskæde m. calcedon i forgyldt sølv uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være udfordrende at købe smykker som fx Pernille Corydon – Aura Rose halskæde m. calcedon i forgyldt sølv. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Pernille Corydon

EAN

5711980038758