Pernille Corydon – Bay Pearl ring i forgyldt

Og in the shapes of nature. Denne lækre ring er lavet i forgyldt sølv og har en dejlig baroque perle. Ringen er perfekt til et boheme, romantisk og feminint udtryk. Den har en enestående finish og fås i størrelse 50-54.

DKK kr. 400,00
Pernille Corydon Bay Pearl Ring Guld (50)
4.5
DKK kr. 449,00
kr. 449,00
Pernille Corydon Bay Pearl Ring
DKK kr. 450,00
Pernille Corydon - Bay Pearl ring i forgyldt
5
DKK kr. 450,00
Pernille Corydon - Bay Pearl ring - forgyldt
4.5
DKK kr. 450,00
Bay Pearl Ring Fresh Water Pearl, Size 50
4
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Pernille CorydonEAN: 5711980044476 Varenummer (SKU): 6942300659800312 Kategori:

Pernille Corydon – Bay Pearl ring i forgyldt

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Pernille Corydon – Bay Pearl ring i forgyldt bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Pernille Corydon – Bay Pearl ring i forgyldt er fra mærket , som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep fragt af smykker – bestil med det samme

Når du køber Pernille Corydon – Bay Pearl ring i forgyldt får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Pernille Corydon – Bay Pearl ring i forgyldt online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Pernille Corydon – Bay Pearl ring i forgyldt uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være svært at købe smykker som fx Pernille Corydon – Bay Pearl ring i forgyldt. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711980044476