Pernille Corydon – Bellis ørestikker i sølv

Oplev Pernille Corydon’s Bellis ørestikker i mat sølv. Disse små, yndige ørestikker har en diameter på 12 mm og er formet som en lille blomst. Spring Breeze er den første kollektion fra Pernille Corydon i sommeren 2020, og den er fyldt med smykker i hendes ikoniske skandinaviske design. Disse ørestikker vil give dig et professionelt look og vil være det perfekte tilsætning til din daglige garderobe. Med Pernille Corydon’s Bellis ørestikker i mat sølv, vil du bringe et moderne udtryk til din stil!

DKK kr. 299,00
kr. 299,00
Pernille Corydon Bellis Earsticks
DKK kr. 300,00
Pernille Corydon Bellis Ørestik Sølv
4.5
DKK kr. 300,00
Bellis Sterling Sølv Ørestikker fra Pernille Corydon
3
DKK kr. 300,00
Pernille Corydon - Bellis ørestikker i sølv
5
DKK kr. 300,00
Bellis Sterling Sølv Ørestikker fra Pernille Corydon
5
DKK kr. 300,00
Pernille Corydon Bellis Sterling Sølv Ørestikker
4.5
DKK kr. 300,00
kr. 300,00
Pernille Corydon Bellis Sterling Sølv Ørestikker
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Pernille CorydonEAN: 5711980055090 Varenummer (SKU): 6942300803296753 Kategori:

Pernille Corydon – Bellis ørestikker i sølv

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Pernille Corydon – Bellis ørestikker i sølv bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Pernille Corydon – Bellis ørestikker i sølv er fra mærket , som er famøse for at producere flotte, holdbare og smukke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af smykker – bestil i dag

Når du køber Pernille Corydon – Bellis ørestikker i sølv får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Pernille Corydon – Bellis ørestikker i sølv online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Pernille Corydon – Bellis ørestikker i sølv uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være svært at købe smykker som fx Pernille Corydon – Bellis ørestikker i sølv. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711980055090