Pernille Corydon – Bellis ring i forgyldt sølv

Oplev den smukke Bellis Ring i 18 karat forgyldt sølv fra Pernille Corydon. Denne elegante ring er inspireret af den lille blomst, som kan ses i naturen på de tidlige forårsdage. Bellis Ringen er et udsøgt eksempel på Pernille Corydons Spring Breeze kollektion, der er et Sandheds udtryk for en livsstil, der både er professionel og elegant. Med sin mønstrede overflade og elegante finish har ringen en eksklusiv og tidløs karakter, som glæder mange. Derfor er det den perfekte måde at udtrykke din stil og personlighed på.

DKK kr. 399,00
kr. 399,00
Pernille Corydon Bellis Ring
DKK kr. 400,00
Pernille Corydon Bellis Ring Guld (52)
4.5
DKK kr. 400,00
Pernille Corydon - Bellis ring i forgyldt sølv
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Pernille CorydonEAN: 5711980055465 Varenummer (SKU): 6942300728038148 Kategori:

Pernille Corydon – Bellis ring i forgyldt sølv

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Pernille Corydon – Bellis ring i forgyldt sølv bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Pernille Corydon – Bellis ring i forgyldt sølv er fra mærket , som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep fragt af smykker – bestil med det samme

Når du køber Pernille Corydon – Bellis ring i forgyldt sølv får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Pernille Corydon – Bellis ring i forgyldt sølv online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Pernille Corydon – Bellis ring i forgyldt sølv uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være udfordrende at købe smykker som fx Pernille Corydon – Bellis ring i forgyldt sølv. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711980055465