Pernille Corydon – Bellis ring i sølv

Oplev den skønhed i den yndige Bellis ring i mat sølv fra Pernille Corydon. Denne lille smykke er et flot bud på den tidløse skønhed af den lille blomst vi alle kender fra foråret og sommeren. Spring Breeze er den første kollektion fra Pernille Corydon og den er fyldt med smykker med professionel finish og etikken om tidløs skønhed. Denne Bellis ring er et perfekt valg for enhver formel sommerbegivenhed.

DKK kr. 400,00
Pernille Corydon - Bellis ring i sølv
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Pernille CorydonEAN: 5711980055489 Varenummer (SKU): 6942300412471988 Kategori:

Pernille Corydon – Bellis ring i sølv

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Pernille Corydon – Bellis ring i sølv bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Pernille Corydon – Bellis ring i sølv er fra producenten mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep fragt af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Pernille Corydon – Bellis ring i sølv får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Pernille Corydon – Bellis ring i sølv online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Pernille Corydon – Bellis ring i sølv uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe smykker som fx Pernille Corydon – Bellis ring i sølv. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711980055489