Pernille Corydon – Berlin sølv ørestikker

Pernille Corydons Urban Notes kollektion byder på disse smukke sølv ørestikker. Få et moderne look med et hint af Berlins rå udtryk kombineret med de runde former. Disse ørestikker er et flot tilbehør, der kan tilføje noget ekstra til enhver stil. De er også tilgængelige i forgyldt sølv. Glem ikke at kombinere disse ørestikker med andre sølv smykker fra Pernille Corydons kollektion for et fænomenalt resultat!

DKK kr. 250,00
Pernille Corydon - Berlin sølv ørestikker
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Pernille CorydonEAN: 5711980041369 Varenummer (SKU): 6942301326893293 Kategori:

Pernille Corydon – Berlin sølv ørestikker

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Pernille Corydon – Berlin sølv ørestikker bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Pernille Corydon – Berlin sølv ørestikker er fra mærket , som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig levering af smykker – bestil i dag

Når du køber Pernille Corydon – Berlin sølv ørestikker får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Pernille Corydon – Berlin sølv ørestikker online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Pernille Corydon – Berlin sølv ørestikker uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være svært at bestille smykker som fx Pernille Corydon – Berlin sølv ørestikker. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Pernille Corydon

EAN

5711980041369