Pernille Corydon – Biloba halskæde i sølv

Den Milestone Collection fra Pernille Corydon er en hyldest og en fejring af de seneste 15 år af Pernille Corydons designarbejde. Denne Biloba halskæde i certificeret genbrugssølv er inspireret af det smukke Ginkgo Biloba træ, som Pernille har stående i sin have. Halskæden har en subtil og enkel udtryk, som gør den ideel til at bære alene som et elegant statement-stykke. Den er lavet af håndværk, som viderefører Pernille Corydons udsmykning på en eksklusiv måde. Denne smukke halskæde er perfekt til at give et touch af minimalistisk elegance til enhver outfit.

DKK kr. 649,00
kr. 649,00
Pernille Corydon Biloba Necklace
DKK kr. 650,00
Pernille Corydon Biloba Halskæde Sølv
4.5
DKK kr. 650,00
Pernille Corydon - Biloba halskæde i sølv
5
DKK kr. 650,00
Biloba Necklace
4
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Pernille CorydonEAN: 5711980053973 Varenummer (SKU): 6942301689159930 Kategori:

Pernille Corydon – Biloba halskæde i sølv

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Pernille Corydon – Biloba halskæde i sølv bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Pernille Corydon – Biloba halskæde i sølv er fra mærket mærke, som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og smukke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Pernille Corydon – Biloba halskæde i sølv får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Pernille Corydon – Biloba halskæde i sølv online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Pernille Corydon – Biloba halskæde i sølv uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være svært at købe smykker som fx Pernille Corydon – Biloba halskæde i sølv. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Pernille Corydon

EAN

5711980053973