Pernille Corydon – Biloba øreringe i forgyldt sølv

Se disse smukke øreringe fra Pernille Corydon. Disse Biloba øreringe er fremstillet i forgyldt sølv og har et lille Ginkgo Biloba blad hængende fra ørestikken. De er en del af ‘The Milestone Collection’, som er en hyldest til og celebation af de seneste 15 års arbejde som smykkedesigner fra Pernille Corydon. Det er et par moderigtige øreringe, som helt sikkert vil gøre et godt indtryk.

DKK kr. 275,00
Pernille Corydon - Biloba Earring - Ørering - Gold - 16 mm
DKK kr. 549,00
kr. 549,00
Pernille Corydon Biloba Earrings
DKK kr. 550,00
Pernille Corydon Biloba Øreringe Guld
4.5
DKK kr. 550,00
Pernille Corydon - Biloba øreringe i forgyldt sølv
5
DKK kr. 550,00
Biloba Earrings
4
DKK kr. 550,00
Biloba Earrings gold, ørestik med blad vedhæng i guld
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Pernille CorydonEAN: 5711980053928 Varenummer (SKU): 6942300741289813 Kategori:

Pernille Corydon – Biloba øreringe i forgyldt sølv

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Pernille Corydon – Biloba øreringe i forgyldt sølv bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Pernille Corydon – Biloba øreringe i forgyldt sølv er fra producenten , som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Pernille Corydon – Biloba øreringe i forgyldt sølv får du altid tjep levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Pernille Corydon – Biloba øreringe i forgyldt sølv online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Pernille Corydon – Biloba øreringe i forgyldt sølv uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe smykker som fx Pernille Corydon – Biloba øreringe i forgyldt sølv. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Pernille Corydon

EAN

5711980053928