Pernille Corydon – Catena ring i sølv

Catena-ringen i sølv fra danske Pernille Corydon er skabt af de fineste, små mønter, der ligger ligesom en sky om din finger. Denne sommerkollektion, “Summer Daydreams” 2021, kan nu findes i str. 50, 52, 55 og 57. Ringene fra Pernille Corydon giver dig mulighed for at forfølge dine drømme.

DKK kr. 350,00
Pernille Corydon - Catena ring i sølv
5
DKK kr. 350,00
Pernille Corydon - Catena ring - Sølv
4.5
DKK kr. 350,00
Catena Ring
4
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Pernille CorydonEAN: 5711980048832 Varenummer (SKU): 6942301662163441 Kategori:

Pernille Corydon – Catena ring i sølv

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Pernille Corydon – Catena ring i sølv bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Pernille Corydon – Catena ring i sølv er fra producenten mærke, som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig levering af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Pernille Corydon – Catena ring i sølv får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Pernille Corydon – Catena ring i sølv online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Pernille Corydon – Catena ring i sølv uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være udfordrende at bestille smykker som fx Pernille Corydon – Catena ring i sølv. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Pernille Corydon

EAN

5711980048832