Pernille Corydon – Cloudy Rose Hoops i forgyldt sølv

Er med Cloudy Rose Hoops et moderne udtryk for tidløs elegance. Med de små rosaquartz-krystaller er det et smukt og feminint smykke, som vil give dig en ekstra detalje til det outfit du ønsker at skille dig ud med. Perfekt til en aften ude eller en afslappet hverdagslook. Disse halvcreoler er lavet af forgyldt sterlingsølv, så du kan være sikker på at smykket har en lang levetid.

DKK kr. 400,00
Pernille Corydon - Cloudy Rose Hoops i forgyldt sølv
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Pernille CorydonEAN: 5711980050972 Varenummer (SKU): 6942300764242386 Kategori:

Pernille Corydon – Cloudy Rose Hoops i forgyldt sølv

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Pernille Corydon – Cloudy Rose Hoops i forgyldt sølv bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Pernille Corydon – Cloudy Rose Hoops i forgyldt sølv er fra producenten mærke, som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Pernille Corydon – Cloudy Rose Hoops i forgyldt sølv får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Pernille Corydon – Cloudy Rose Hoops i forgyldt sølv online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Pernille Corydon – Cloudy Rose Hoops i forgyldt sølv uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være svært at bestille smykker som fx Pernille Corydon – Cloudy Rose Hoops i forgyldt sølv. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711980050972