Pernille Corydon – Cloudy Rose Hoops i sølv

Cloudy Rose Hoops er nogle utroligt fine halvcreoler, skabt i sølv og med smukke rosaquartz som vedhæng. Disse øreringe er udført i en smuk snoningsform og består af 925 sterlingsølv. De populære Cloudy Rose Hoops findes også i en forgyldt udgave, og er en del af Pernille Corydons efterårskollektion. Disse øreringe vil give et stilfuldt look til din daglige garderobe.

DKK kr. 399,00
kr. 399,00
Pernille Corydon Cloudy Rose Hoops
DKK kr. 400,00
Pernille Corydon - Cloudy Rose Hoops i sølv
5
DKK kr. 400,00
Cloudy Rose Hoops 9 mm
4
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Pernille CorydonEAN: 5711980050989 Varenummer (SKU): 6942301324664110 Kategori:

Pernille Corydon – Cloudy Rose Hoops i sølv

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Pernille Corydon – Cloudy Rose Hoops i sølv bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Pernille Corydon – Cloudy Rose Hoops i sølv er fra producenten mærke, som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og smukke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig levering af smykker – bestil med det samme

Når du køber Pernille Corydon – Cloudy Rose Hoops i sølv får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Pernille Corydon – Cloudy Rose Hoops i sølv online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Pernille Corydon – Cloudy Rose Hoops i sølv uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være svært at bestille smykker som fx Pernille Corydon – Cloudy Rose Hoops i sølv. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711980050989