Pernille Corydon – Cloudy Rose Hoops i sølv**

Cloudy Rose Hoops er nogle utroligt fine halvcreoler, skabt i sølv og med smukke rosaquartz som vedhæng. Disse øreringe er udført i en smuk snoningsform og består af 925 sterlingsølv. De populære Cloudy Rose Hoops findes også i en forgyldt udgave, og er en del af Pernille Corydons efterårskollektion. Disse øreringe vil give et stilfuldt look til din daglige garderobe.

Pernille Corydon - Cloudy Rose Hoops i sølv
5
Cloudy Rose Hoops 9 mm
4
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Pernille Corydon
EAN: 5711980050989
Varenummer (SKU): 6942301324664110 Kategori:

Pernille Corydon – Cloudy Rose Hoops i sølv**

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Pernille Corydon – Cloudy Rose Hoops i sølv** bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Pernille Corydon – Cloudy Rose Hoops i sølv** er fra mærket mærke, som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og smukke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Pernille Corydon – Cloudy Rose Hoops i sølv** får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Pernille Corydon – Cloudy Rose Hoops i sølv** online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Pernille Corydon – Cloudy Rose Hoops i sølv** uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være udfordrende at bestille smykker som fx Pernille Corydon – Cloudy Rose Hoops i sølv**. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711980050989