Pernille Corydon – Cloudy Rose ørekæder i forgyldt sølv

Ørekæderne er en del af Pernille Corydons efterårskollektion, der bringer sommerens farver med ind i efteråret. Cloudy Rose ørekæderne er perfekt til at skabe et professionelt og stilfuldt look. Deres design af forgyldt sterlingsølv og de kombinerede natursten skaber et elegant og unikt udtryk. Ørekæderne er ideelle til at komplementere enhver outfit, uanset om man er på job eller i fritid. Deres smukke natursten vil bringe et sofistikeret og stilfuldt look til enhver kvindes wardrobe.

DKK kr. 439,20
kr. 439,20
Pernille Corydon Cloudy Rose Earchains
DKK kr. 550,00
Pernille Corydon - Cloudy Rose ørekæder i forgyldt sølv
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Pernille CorydonEAN: 5711980051092 Varenummer (SKU): 6942300764278323 Kategori:

Pernille Corydon – Cloudy Rose ørekæder i forgyldt sølv

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Pernille Corydon – Cloudy Rose ørekæder i forgyldt sølv bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Pernille Corydon – Cloudy Rose ørekæder i forgyldt sølv er fra mærket , som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og smukke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep levering af smykker – bestil i dag

Når du køber Pernille Corydon – Cloudy Rose ørekæder i forgyldt sølv får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Pernille Corydon – Cloudy Rose ørekæder i forgyldt sølv online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Pernille Corydon – Cloudy Rose ørekæder i forgyldt sølv uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være udfordrende at bestille smykker som fx Pernille Corydon – Cloudy Rose ørekæder i forgyldt sølv. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Pernille Corydon

EAN

5711980051092