Pernille Corydon – Cloudy Rose ørekæder i sølv

Disse Cloudy Rose ørekæder fra Pernille Corydon er lavet af 925 sterlingsølv og har naturstenene rosaquartz og ametyst hængende. Disse smukke ørekæder vil give enhver occasion et specielt touch. For en ekstra touch kan disse ørekæder også fås i en forgyldt udgave. Ørekæderne er det perfekte valg til enhver garderobe og kan bruges til at skabe et stilfuldt og professionelt udseende.

DKK kr. 384,30
kr. 384,30
Pernille Corydon Cloudy Rose Earchains
DKK kr. 550,00
Pernille Corydon - Cloudy Rose ørekæder i sølv
5
DKK kr. 550,00
Cloudy Rose Earchains Length 50 mm
4
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Pernille CorydonEAN: 5711980051108 Varenummer (SKU): 6942301324665199 Kategori:

Pernille Corydon – Cloudy Rose ørekæder i sølv

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Pernille Corydon – Cloudy Rose ørekæder i sølv bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Pernille Corydon – Cloudy Rose ørekæder i sølv er fra mærket , som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og unikke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af smykker – bestil i dag

Når du køber Pernille Corydon – Cloudy Rose ørekæder i sølv får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Pernille Corydon – Cloudy Rose ørekæder i sølv online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Pernille Corydon – Cloudy Rose ørekæder i sølv uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være udfordrende at købe smykker som fx Pernille Corydon – Cloudy Rose ørekæder i sølv. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Pernille Corydon

EAN

5711980051108