Pernille Corydon – Clover armbånd i forgyldt sølv

Sørg for at give en du holder af et lille held med det smukke Pernille Corydon Clover Armbånd i forgyldt sølv. Dette fine armbånd har en lille kløver, som symbolsk repræsenterer held og lykke. Armbåndet har en spinkel kæde, der gør det let at matche med dine andre smykker. Sæt et smil på ansigtet hos den, du holder af, med dette elegante armbånd fra Pernille Corydon. Giv dem et lille held med dette smukke armbånd i forgyldt sølv.

DKK kr. 398,00
kr. 398,00
Pernille Corydon Clover Bracelet
DKK kr. 400,00
Pernille Corydon - Clover armbånd i forgyldt sølv
5
DKK kr. 400,00
Clover
4
DKK kr. 400,00
Pernille Corydon - Clover Armbånd
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Pernille CorydonEAN: 5711980004845 Varenummer (SKU): 6942301870558893 Kategori:

Pernille Corydon – Clover armbånd i forgyldt sølv

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Pernille Corydon – Clover armbånd i forgyldt sølv bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Pernille Corydon – Clover armbånd i forgyldt sølv er fra producenten , som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil i dag

Når du køber Pernille Corydon – Clover armbånd i forgyldt sølv får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Pernille Corydon – Clover armbånd i forgyldt sølv online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Pernille Corydon – Clover armbånd i forgyldt sølv uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være udfordrende at købe smykker som fx Pernille Corydon – Clover armbånd i forgyldt sølv. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Pernille Corydon

EAN

5711980004845