Pernille Corydon – Clover armbånd i sølv

Giv held og lykke til en ven med dette smukke pernille corydon armbånd i forgyldt sølv. Det yndige kløverdesign bringer et smukt og subtilt glimt til enhver stil. Perfekt at bære alene, eller sammen med andre smykker, dette armbånd er en dejlig gave til en, du holder af. Det spinkelde design har en professionel finish og er den perfekte måde at tilføje noget magi til enhver garderobe.

DKK kr. 399,00
kr. 399,00
Pernille Corydon Clover Bracelet
DKK kr. 400,00
Pernille Corydon - Clover armbånd i sølv
5
DKK kr. 400,00
Clover
4
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Pernille CorydonEAN: 5711980004876 Varenummer (SKU): 6942301748640425 Kategori:

Pernille Corydon – Clover armbånd i sølv

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Pernille Corydon – Clover armbånd i sølv bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Pernille Corydon – Clover armbånd i sølv er fra mærket mærke, som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og unikke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep fragt af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Pernille Corydon – Clover armbånd i sølv får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Pernille Corydon – Clover armbånd i sølv online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Pernille Corydon – Clover armbånd i sølv uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være svært at købe smykker som fx Pernille Corydon – Clover armbånd i sølv. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Pernille Corydon

EAN

5711980004876