Pernille Corydon – Clover Ørestikker i Forgyldt Sølv

Smukke og moderne ørestikker fra Pernille Corydon. Disse øreringe har en smuk firkløver i hver ørering fremstillet i forgyldt sølv af høj kvalitet. Øreringene leveres i en af Pernille Corydons fine smykkeæsker fra Nature Collection. Øreringene er et perfekt valg til ethvert outfit, og vil med garanti være en smuk accessories til din garderobe.

DKK kr. 275,00
Pernille Corydon - Clover Ørestikker i Forgyldt Sølv
5
DKK kr. 275,00
Clover
4
DKK kr. 275,00
kr. 275,00
Pernille Corydon Clover Earsticks
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Pernille CorydonEAN: 5711980004883 Varenummer (SKU): 6942300876868944 Kategori:

Pernille Corydon – Clover Ørestikker i Forgyldt Sølv

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Pernille Corydon – Clover Ørestikker i Forgyldt Sølv bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Pernille Corydon – Clover Ørestikker i Forgyldt Sølv er fra producenten mærke, som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af smykker – bestil med det samme

Når du køber Pernille Corydon – Clover Ørestikker i Forgyldt Sølv får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Pernille Corydon – Clover Ørestikker i Forgyldt Sølv online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Pernille Corydon – Clover Ørestikker i Forgyldt Sølv uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være udfordrende at købe smykker som fx Pernille Corydon – Clover Ørestikker i Forgyldt Sølv. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Pernille Corydon

EAN

5711980004883