Pernille Corydon – Coastline ring i forgyldt sølv

Lad Pernille Corydons elegante Coastline ring i forgyldt sølv bringe udtryk for dit unikke look. Med sin inspirationskilde fra de vilde og rå kystlinjer i det nordlige land, er denne smukke overflade det perfekte tilbehør til at fuldende ethvert outfit. Coastline ringen er tilgængelig i størrelserne 52, 55 og 57. Spring Breeze er den første kollektion fra Pernille og vil uden tvivl give et professionelt udtryk.

DKK kr. 399,20
kr. 499,00
Pernille Corydon - Coastline Ring - Ring - Gold - 52
DKK kr. 499,00
kr. 499,00
Pernille Corydon Coastline Ring
DKK kr. 500,00
Pernille Corydon Coastline Ring Guld (52)
4.5
DKK kr. 500,00
Pernille Corydon - Coastline ring i forgyldt sølv
5
DKK kr. 500,00
Coastline Ring
4
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Pernille CorydonEAN: 5711980055700 Varenummer (SKU): 6942300561513239 Kategori:

Pernille Corydon – Coastline ring i forgyldt sølv

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Pernille Corydon – Coastline ring i forgyldt sølv bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Pernille Corydon – Coastline ring i forgyldt sølv er fra mærket , som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep levering af smykker – bestil i dag

Når du køber Pernille Corydon – Coastline ring i forgyldt sølv får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Pernille Corydon – Coastline ring i forgyldt sølv online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Pernille Corydon – Coastline ring i forgyldt sølv uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være udfordrende at bestille smykker som fx Pernille Corydon – Coastline ring i forgyldt sølv. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711980055700