Tilbud

Pernille Corydon – Coastline ring i sølv

Slip forbi med Pernille Corydons Coastline-ring i sølv. Denne enkle, men smukke ring har en overflade, der er skabt af de vilde og rå kyster i det høje nord. Den har en let forårsbrise-inspireret tone, der gør det til det perfekte valg til at fuldføre dit professionelle udseende. Den fås i størrelserne 52, 55 og 57.

Pernille Corydon Coastline Ring Sølv (52)
4
Pernille Corydon - Coastline ring i sølv
5
Pernille Corydon - Coastline Ring - Ring - Silver - 52
Coastline Ring
4
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Pernille Corydon
EAN: 5711980055731
Varenummer (SKU): 6942300413871327 Kategori:

Pernille Corydon – Coastline ring i sølv

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Pernille Corydon – Coastline ring i sølv bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Pernille Corydon – Coastline ring i sølv er fra mærket mærke, som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og unikke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil med det samme

Når du køber Pernille Corydon – Coastline ring i sølv får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Pernille Corydon – Coastline ring i sølv online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Pernille Corydon – Coastline ring i sølv uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være svært at købe smykker som fx Pernille Corydon – Coastline ring i sølv. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711980055731