Tilbud

Pernille Corydon – Dawn øreringe i sølv**

Pernille Corydon – Dawn øreringe i sølv. Disse søde små øreringe er et grafisk udtryk af morgensolens skønhed. Disse øreringe fra Pernille Corydon er lavet i et karakteristisk skandinavisk design med enkelhed og elegance og lavet af 100% genbrugssølv.

DKK kr. 150,00
kr. 300,00
Pernille Corydon - Dawn øreringe i sølv**
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Pernille CorydonEAN: 5711980006450 Varenummer (SKU): 6942301330700437 Kategori:

Pernille Corydon – Dawn øreringe i sølv**

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Pernille Corydon – Dawn øreringe i sølv** bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Pernille Corydon – Dawn øreringe i sølv** er fra producenten mærke, som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og smukke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Pernille Corydon – Dawn øreringe i sølv** får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Pernille Corydon – Dawn øreringe i sølv** online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Pernille Corydon – Dawn øreringe i sølv** uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe smykker som fx Pernille Corydon – Dawn øreringe i sølv**. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711980006450