Pernille Corydon – Daylight Earhooks i forgyldt sølv

And design. Daylight øreringe er et statement. Enkelt og elegant – en smuk kombination af det klassiske og moderne. Disse øreringe er perfekte til daglige looks og kan bruges til at løfte ethvert outfit. Fremstillet af forgyldt sølv og fyldt med enkle detaljer, vil disse øreringe være et værdifuldt supplement til din smykke samling. Pernille Corydon er ekspertise i smukke, danske design – disse øreringe er intet undtagelse.

DKK kr. 500,00
Pernille Corydon Daylight øreringe - Forgyldt
5
DKK kr. 500,00
Pernille Corydon - Daylight Earhooks i forgyldt sølv
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Pernille CorydonEAN: 5711980051252 Varenummer (SKU): 6942300961392768 Kategori:

Pernille Corydon – Daylight Earhooks i forgyldt sølv

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Pernille Corydon – Daylight Earhooks i forgyldt sølv bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Pernille Corydon – Daylight Earhooks i forgyldt sølv er fra mærket mærke, som er famøse for at producere flotte, holdbare og smukke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Pernille Corydon – Daylight Earhooks i forgyldt sølv får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Pernille Corydon – Daylight Earhooks i forgyldt sølv online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Pernille Corydon – Daylight Earhooks i forgyldt sølv uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe smykker som fx Pernille Corydon – Daylight Earhooks i forgyldt sølv. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Pernille Corydon

EAN

5711980051252