Pernille Corydon – Daylight halskæde i sølv

Dyb solskin inspirerede Pernille Corydon til denne smukke Daylight halskæde i sølv. Vedhænget har en diameter på 30 mm og er omgivet af et kæde der er 80 cm lang. Denne smukke og tidsløse halskæde er det perfekte valg for alle der ønsker at tilføje et strejf af sommervarmen til hverdagen. Kombinér den med andre af Pernille Corydons smukke smykker og skab et personligt look. Oplev Daylight halskæden fra Pernille Corydon.

DKK kr. 699,00
kr. 699,00
Pernille Corydon Daylight Necklace
DKK kr. 700,00
Pernille Corydon Daylight halskæde 80 cm - Sølv
4.5
DKK kr. 700,00
Pernille Corydon - Daylight halskæde i sølv
5
DKK kr. 700,00
Daylight Necklace 80 cm
4
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Pernille CorydonEAN: 5711980006740 Varenummer (SKU): 6942300068939485 Kategori:

Pernille Corydon – Daylight halskæde i sølv

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Pernille Corydon – Daylight halskæde i sølv bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Pernille Corydon – Daylight halskæde i sølv er fra producenten , som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og unikke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep levering af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Pernille Corydon – Daylight halskæde i sølv får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Pernille Corydon – Daylight halskæde i sølv online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Pernille Corydon – Daylight halskæde i sølv uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være svært at bestille smykker som fx Pernille Corydon – Daylight halskæde i sølv. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Pernille Corydon

EAN

5711980006740