Tilbud

Pernille Corydon – Daylight ørestikker i sølv

Prøv Pernille Corydons Daylight ørestikker i sølv. Disse flotte ørestikker er perfekte til at give et lille strejf af luksus til ethvert look. Daylight ørestikkerne har et lille, diskret design, der er meget behageligt at have på. De er lavet af sølv og måler 11 mm. De hører til Daylight Collection og vil give et professionelt touch til ethvert outfit.

Pernille Corydon Daylight Øreringe Sølv e-572-s - Dame - 925 sterling silver
Pernille Corydon Daylight Ørestikker sølv
5
Pernille Corydon Daylight Ørestikker i Sterling Sølv
3
Pernille Corydon - Daylight ørestikker i sølv
5
Daylight Sterling Sølv Ørestikker fra Pernille Corydon
5
Pernille Corydon - Daylight øreringe - Sølv
4.5
Daylight Earsticks Size 11 mm
4
Daylight Sterling Sølv Ørestikker fra Pernille Corydon
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Pernille Corydon
EAN: 5711980006719
Varenummer (SKU): 6942301330630741 Kategori:

Pernille Corydon – Daylight ørestikker i sølv

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Pernille Corydon – Daylight ørestikker i sølv bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Pernille Corydon – Daylight ørestikker i sølv er fra producenten mærke, som er famøse for at producere flotte, holdbare og unikke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Pernille Corydon – Daylight ørestikker i sølv får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Pernille Corydon – Daylight ørestikker i sølv online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Pernille Corydon – Daylight ørestikker i sølv uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være svært at købe smykker som fx Pernille Corydon – Daylight ørestikker i sølv. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Pernille Corydon

EAN

5711980006719