Pernille Corydon – Daylight Short halskæde i forgyldt sølv

Pernille Corydon har skabt denne smukke Daylight Short halskæde i forgyldt sølv. Halskæden har en justerbar kæde, der går fra 40 cm til 48 cm, og dermed får du den perfekte pasform til enhver anledning. Den elegante og stilfulde halskæde er det perfekte valg til at tilføje et strejf af luksus til enhver look. Eksklusivt designet af den danske smykkedesigner, Pernille Corydon, vil du føle dig glamourøs og sofistikeret hver gang du bærer denne Daylight Short halskæde.

DKK kr. 549,00
kr. 549,00
Pernille Corydon Daylight Short Necklace
DKK kr. 550,00
Pernille Corydon Daylight Halskæde Kort Forgyldt
4.5
DKK kr. 550,00
Pernille Corydon Daylight halskæde short - Forgyldt
4.5
DKK kr. 550,00
Pernille Corydon - Daylight Short halskæde i forgyldt sølv
5
DKK kr. 550,00
Daylight Necklace Short 4048 cm
4
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Pernille CorydonEAN: 5711980006757 Varenummer (SKU): 6942300127483136 Kategori:

Pernille Corydon – Daylight Short halskæde i forgyldt sølv

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Pernille Corydon – Daylight Short halskæde i forgyldt sølv bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Pernille Corydon – Daylight Short halskæde i forgyldt sølv er fra producenten , som er famøse for at producere flotte, holdbare og unikke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep levering af smykker – bestil i dag

Når du køber Pernille Corydon – Daylight Short halskæde i forgyldt sølv får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Pernille Corydon – Daylight Short halskæde i forgyldt sølv online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Pernille Corydon – Daylight Short halskæde i forgyldt sølv uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være udfordrende at bestille smykker som fx Pernille Corydon – Daylight Short halskæde i forgyldt sølv. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Pernille Corydon

EAN

5711980006757