Pernille Corydon – Daylight Short halskæde i sølv

Opdag det skønne Daylight Short halskæde i sølv fra Pernille Corydon. Denne elegante halskæde er en af de populæreste og mest klassiske designs fra Daylight Collection. Kæden har en længde på mellem 40-48 cm og vedhænget har en diameter på 22 mm. Det simple design giver halskæden et professionelt udseende, som aldrig går af mode. Denne klassiske halskæde vil klæde ethvert outfit og er et must-have for enhver fashionista. Tag Daylight Short halskæde i sølv med dig hvor end du går og nyd den smukke danske design.

DKK kr. 549,00
kr. 549,00
Pernille Corydon Daylight Short Necklace
DKK kr. 550,00
Pernille Corydon - Daylight Short halskæde i sølv
5
DKK kr. 550,00
Daylight Necklace Short 4048 cm
4
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Pernille CorydonEAN: 5711980006771 Varenummer (SKU): 6942300068938396 Kategori:

Pernille Corydon – Daylight Short halskæde i sølv

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Pernille Corydon – Daylight Short halskæde i sølv bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Pernille Corydon – Daylight Short halskæde i sølv er fra mærket mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil i dag

Når du køber Pernille Corydon – Daylight Short halskæde i sølv får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Pernille Corydon – Daylight Short halskæde i sølv online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Pernille Corydon – Daylight Short halskæde i sølv uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være udfordrende at købe smykker som fx Pernille Corydon – Daylight Short halskæde i sølv. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Pernille Corydon

EAN

5711980006771