Pernille Corydon – Delta Hoops i sølv

Pernille Corydons Delta Hoops i sølv er et elegant og klassisk valg til din smykkesamling. Disse creoler er unikke og perfekte til enhver anledning. Creolerne er udført i sølv og har et minimalistisk design, der gør dem både tidløse og moderne. De er et evigt hit og vil komplementere enhver garderobe. De har et enkelt, men alligevel stærkt udseende, som passer perfekt til enhver lejlighed. Disse creoler er et must-have for enhver modebevidst person, der søger et tidløst smykkesæt.

DKK kr. 240,00
kr. 240,00
Pernille Corydon Delta Hoops Øreringe i Sterling Sølv
DKK kr. 299,00
kr. 299,00
Pernille Corydon Delta Hoops
DKK kr. 300,00
Pernille Corydon - Delta Hoops øreringe - sølv
4.5
DKK kr. 300,00
Pernille Corydon Delta Hoops Sterling Sølv Øreringe
3
DKK kr. 300,00
Pernille Corydon - Delta Hoops i sølv
5
DKK kr. 300,00
Pernille Corydon Delta Hoops Øreringe i Sterling Sølv
5
DKK kr. 300,00
Delta Hoops Size 9 mm
4
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Pernille CorydonEAN: 5711980051634 Varenummer (SKU): 6942301324666288 Kategori:

Pernille Corydon – Delta Hoops i sølv

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Pernille Corydon – Delta Hoops i sølv bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Pernille Corydon – Delta Hoops i sølv er fra producenten , som er famøse for at producere flotte, holdbare og smukke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Pernille Corydon – Delta Hoops i sølv får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Pernille Corydon – Delta Hoops i sølv online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Pernille Corydon – Delta Hoops i sølv uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være svært at købe smykker som fx Pernille Corydon – Delta Hoops i sølv. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Pernille Corydon

EAN

5711980051634