Tilbud

Pernille Corydon – Double Twisted halskæde i forgyldt sølv

Double Twisted halskæde i forgyldt sølv fra Pernille Corydon. En eksklusiv halskæde som er designet og produceret med kærlighed og dedikation. Det klassiske design giver en smuk, afbalanceret silhuet. Detaljen i den forgyldte sølv giver et stilrent udtryk, som passer perfekt til enhver lejlighed. “The Milestone Collection” er det perfekte valg for enhver, som elsker moderne, tidløs smykkedesign.

Double Twisted Necklace Forgyldt Sølv Halskæde fra Pernille Corydon
3
Pernille Corydon Double Twisted Necklace Forgyldt Sølv Halskæde
5
Pernille Corydon Double Twisted Necklace Halskæde i Forgyldt Sølv
4.5
Pernille Corydon Double Twisted Halskæde 18 kt. Forgyldt Sølv N-229-GP - Woman - 925 sterling silver
Pernille Corydon Double Twisted Halskæde Guld
4
Pernille Corydon - Double Twisted halskæde i forgyldt sølv
5
Double Twisted Necklace
4
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Pernille Corydon
EAN: 5711980053942
Varenummer (SKU): 6942302013894561 Kategori:

Pernille Corydon – Double Twisted halskæde i forgyldt sølv

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Pernille Corydon – Double Twisted halskæde i forgyldt sølv bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Pernille Corydon – Double Twisted halskæde i forgyldt sølv er fra mærket , som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig levering af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Pernille Corydon – Double Twisted halskæde i forgyldt sølv får du altid tjep levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Pernille Corydon – Double Twisted halskæde i forgyldt sølv online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Pernille Corydon – Double Twisted halskæde i forgyldt sølv uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være udfordrende at bestille smykker som fx Pernille Corydon – Double Twisted halskæde i forgyldt sølv. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Pernille Corydon

EAN

5711980053942