Pernille Corydon – Double Twisted halskæde i sølv

Nyd den smukke Pernille Corydon Double Twisted halskæde i sølv. Det klassiske design er inspireret af de ikoniske Twisted smykker, der blev introduceret for første gang i 2012. Denne smukke halskæde udgør en del af “The Milestone Collection”, som er et hyldestkollektiv til Pernille Corydon for deres de seneste 15 års arbejde. Halskæden er et perfekt valg, hvis du ønsker at tilføje et klassisk, elegant udtryk til din garderobe.

DKK kr. 549,00
kr. 549,00
Pernille Corydon Double Twisted Necklace
DKK kr. 550,00
Pernille Corydon Double Twisted Halskæde Sølv
4.5
DKK kr. 550,00
Pernille Corydon - Double Twisted halskæde i sølv
5
DKK kr. 550,00
Double Twisted Necklace
4
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Pernille CorydonEAN: 5711980053959 Varenummer (SKU): 6942301687908669 Kategori:

Pernille Corydon – Double Twisted halskæde i sølv

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Pernille Corydon – Double Twisted halskæde i sølv bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Pernille Corydon – Double Twisted halskæde i sølv er fra mærket mærke, som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af smykker – bestil i dag

Når du køber Pernille Corydon – Double Twisted halskæde i sølv får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Pernille Corydon – Double Twisted halskæde i sølv online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Pernille Corydon – Double Twisted halskæde i sølv uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være udfordrende at købe smykker som fx Pernille Corydon – Double Twisted halskæde i sølv. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Pernille Corydon

EAN

5711980053959