Pernille Corydon – Double Wave cuff i sølv

Gå efter det klassiske og moderne look med denne cool Double Wave Cuff. Designet er minimalistisk og giver et enkelt, klassisk look. Den har et rørformet design af sølv og er let at sætte i øret og kombinere med andre øreringe. Double Wave Cuff fra Pernille Corydon er det perfekte valg til dig, der ønsker et cool look samt et klassisk design.

DKK kr. 250,00
Pernille Corydon - Double Wave cuff i sølv
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Pernille CorydonEAN: 5711980052501 Varenummer (SKU): 6942301329378391 Kategori:

Pernille Corydon – Double Wave cuff i sølv

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Pernille Corydon – Double Wave cuff i sølv bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Pernille Corydon – Double Wave cuff i sølv er fra producenten , som er famøse for at producere flotte, holdbare og unikke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af smykker – bestil i dag

Når du køber Pernille Corydon – Double Wave cuff i sølv får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Pernille Corydon – Double Wave cuff i sølv online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Pernille Corydon – Double Wave cuff i sølv uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være udfordrende at bestille smykker som fx Pernille Corydon – Double Wave cuff i sølv. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Pernille Corydon

EAN

5711980052501