Pernille Corydon – Edith Armbånd forgyldt sølv

Designet med smukke detaljer, som vil bringe et touch af elegance til ethvert outfit. Et must-have til enhver modebevidst kvindes garderobe. Edith Armbånd fra Pernille Corydon er det perfekte tilbehør til ethvert ensemble.

DKK kr. 360,00
kr. 450,00
Pernille Corydon Edith Armbånd Forgyldt
4.5
DKK kr. 360,00
kr. 450,00
Pernille Corydon Edith Armbånd 18 kt. Silver Goldplated b-690-gp - Woman - 925 sterling silver
DKK kr. 450,00
Pernille Corydon - Edith armbånd - forgyldt
4.5
DKK kr. 450,00
Pernille Corydon - Edith Armbånd forgyldt sølv
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Pernille CorydonEAN: 5711980037478 Varenummer (SKU): 6942301996266519 Kategori:

Pernille Corydon – Edith Armbånd forgyldt sølv

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Pernille Corydon – Edith Armbånd forgyldt sølv bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Pernille Corydon – Edith Armbånd forgyldt sølv er fra mærket , som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep fragt af smykker – bestil i dag

Når du køber Pernille Corydon – Edith Armbånd forgyldt sølv får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Pernille Corydon – Edith Armbånd forgyldt sølv online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Pernille Corydon – Edith Armbånd forgyldt sølv uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være udfordrende at købe smykker som fx Pernille Corydon – Edith Armbånd forgyldt sølv. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Pernille Corydon

EAN

5711980037478