Pernille Corydon – Elinor halskæde forgyldt sølv

Køb Pernille Corydons Elinor halskæde i forgyldt sølv og få et eksklusivt udtryk. Det smukke smykke er lavet i 18 kt forgyldt sølv og måler 55-60 cm. Denne halskæde ligger fladt om halsen og giver et enkelt og stilrent look. Med Elinor halskæden fra Time for Reflection Collection, kan du være sikker på, at du vil se professionel og elegant ud på samme tid.

DKK kr. 650,00
Pernille Corydon - Elinor halskæde forgyldt sølv
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Pernille CorydonEAN: 5711980038772 Varenummer (SKU): 6942300169026308 Kategori:

Pernille Corydon – Elinor halskæde forgyldt sølv

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Pernille Corydon – Elinor halskæde forgyldt sølv bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Pernille Corydon – Elinor halskæde forgyldt sølv er fra mærket mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Pernille Corydon – Elinor halskæde forgyldt sølv får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Pernille Corydon – Elinor halskæde forgyldt sølv online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Pernille Corydon – Elinor halskæde forgyldt sølv uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe smykker som fx Pernille Corydon – Elinor halskæde forgyldt sølv. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Pernille Corydon

EAN

5711980038772